Monday, January 4, 2016

My week 1/52

Hi everyone!

I hope 2016 has been treating you well so far. We took some time off from our businesses over the holidays and it was lovely. 

I know I've been quiet on social media during my break but I have a renewed energy and lots of plans for this blog, starting with the "my week" posts. My stats tell me that lots of you visit these posts, especially from Pinterest, but people rarely post. So once we've had a chance to settle into the year, I'll be running some giveaways for people who link their planner layout blog posts and Instagram posts. More on that at a later date. 

My first weekly planner layout for the year? 


Yes, my inserts for my work planner and personal planner have not even been put inside my planner yet #fail But I haven't had the space or time that I wanted to be able to dedicate to setting up my planners. Let me pull back a bit...


Yikes. What a mess. My whole office is being packed up so that it can be moved to a bigger, open-plan space and Baby N can have his nursery/bedroom set up in here. 

This year we're really spending a lot of time decluttering and simplifying and I really hope I'll be able to share some of that with you all over the following months. 

I'm also hoping to get a chance soon to set aside a little me-time (and me-space, haha) to set up my planners. 

Until then, please link your own weekly layout (or 2016 planner set ups) in the linky below. You can link a blog post or Instagram pic. 

Laura 
You are next... Click here to enter
This list will close in 6 days, 0 hrs, 41 min (1/10/2016 11:59 PM Australia - Australian Western Standard Time)

26 comments:

  1. Trong bất kì hình dáng làm đẹp nào của mau noi that phong khach thực sự có đa phần ý tưởng, chúng tôi có thể khiến cho gian phòng trông đẹp hơn và thoải mái. Nhưng tất nhiên, nó chẳng phải là không có bất cứ rào cản và những vấn đề đặc trưng là đối với những gian phòng nhỏ sẽ có một số thủ thuật được áp dụng để đạt được thưởng thức vô tư. sử dụng ghe sofa phong khách có thể khiến cho nơi tiếp khách trông to hơn. gần như quý khách cần làm thứ 1 là bằng cách bảo đảm rằng những đồ đồ đạc bạn sắm như sat my thuat , sat my thuat , gia cong sat , gia cong inox thực sự phù hợp với khối lượng của căn phòng, không quá to hoặc không quá nhỏ. Như bạn đã biết, đồ đồ đạc quá to sẽ không được tốt như họ chỉ có thể làm cho gian phòng của bạn trông quá nhỏ và thậm chí còn chật chội. Sau lúc bạn chắc chắn rằng đồ đồ đạc của bạn có thể cảm hứng với phòng tốt, bạn có thể chỉ cần chiến thuật để đặt chúng. Đối với các không gian khác như mau noi that phong ngu , mau noi that nha bep , do go van phong bạn cũng có thể áp dụng tương đương

    ReplyDelete
  2. Backlingan web bersama

    the article is very petrifying, hopefully it can be useful and an important lesson.

    Cara Mengatasi Penyebab Kekurangan Sel Darah Putih

    ReplyDelete

Thanks for dropping by. I'd love to hear your thoughts......